Avís Legal

Continguts

Les pàgines poden ser visitades lliurement pels usuaris excepte aquelles que estiguin incloses en àrees tancades adreçades exclusivament als socis.
Tots els continguts d’aquest web queden protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual espanyola. L’accés a aquests continguts no transfereix cap dret sobre els mateixos.
El contingut i la informació proporcionada a www.academia.cat és merament informatiu i divulgatiu, en cap cas substitueix la relació que pugui existir entre un pacient o visitant del lloc web i el seu metge.
L’Acadèmia es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer sense que hi hagi obligació d’avisar als usuaris.
L’entitat revisa i actualitza periòdicament la informació continguda però no pot garantir que la informació sigui veraç, actualitzada o no errònia. En conseqüència no es responsabilitza pels danys ocasionats per decisions preses en base a la informació i continguts web.

Acceptació de la política de cookies

L’Acadèmia mostra a la part inferior del seu portat un missatge i un accés a la seva política de cookies en cada inici de sessió i assumeix que accepta l’ús d’aquestes en cas que continuï navegant per les seves pàgines.